Gerbiamas tinklapio lankytojau!


• Tinklalapio administracija garantuoja visišką Jūsų asmeninės kontaktinės informacijos konfidencialumą. Informacijos perdavimas tretiesiems asmenims yra visiškai neleistinas!

• Mes nerenkame asmeninės informacijos tuo metu, kada Jūs lankotės tinklalapyje. Jūs galite naršyti visiškai anonimiškai. Mes gauname informacija apie jus tik tuomet, kada Jūs pildote paraišką užsakymui.

• Pirkimo ar registracijos metu, Jums reikės nurodyti vardą, pavardę, elektroninio pašto ir namų adresus, telefono numerį. Jūsų pateikta informacija yra naudojama tik tam, kad pristatyti Jūsų užsakymą ir išsiųsti PVM sąskaitą faktūrą.

PRIVATUMO POLITIKA

Ši privatumo politika reglamentuoja pagrindinius įmonės klientų (įskaitant svetainės lankytojus) asmens duomenų rinkimo, tvarkymo bei saugojimo principus bei tvarką.

Naudodamiesi įmonės svetaine, taip pat užsisakydami/naudodamiesi įmonės siūlomomis paslaugomis bei suteikdami įmonei savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos nuostatomis

Mūsų privatumo politika yra labai paprasta:

1. Registracija medlife.lt svetainėje nėra būtina.

2. Asmens duomenys, kuriuos renkame ir tvarkome jums apsiperkant:

Apsiperkate mūsų elektroninėje parduotuvėje medlife.lt nesukurdamas individualios paskyros sutarties sudarymo ir vykdymo tikslu mes renkame šiuos jūsų asmens duomenis:

             Vardą;
             Pavardę;
             Telefono numerį;
             Elektroninio pašto adresą;
             Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą.

Pirkėjas yra atsakingas už savo Asmens duomenų pateikimą.

3. Po užsakymo gavimo visi jūsų duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris ir el. paštas) bus ištrinti iš mūsų tinklalapio duomenų bazės ir parduotuvės el. pašto 14 dienų laikotarpyje. Taip pat, 14 dienų laikotarpyje jūs galite grąžinti prekę, jei dėl kažkokios priežasties ji jums netiko.

4. Mes saugome tik vietinius slapukus, kurie reikalingi jūsų užsakymui įvykdyti. Mes taip pat naudojame Google paieškos slapukus, kad pagerintume medlife.lt poziciją paieškos rezultatuose. Jūs visada galite juos ištrinti savo naršyklės nustatymuose. Mes nenaudojame Google Analytics, Facebook ar kitų stebėjimo paslaugų. Jūsų privatumas mums yra labai svarbus.

 
5. Jūsų asmens duomenis renkame tik nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkome su tais tikslais nesuderinamu būdu.
Apgailestaujame, tačiau jums nepateikus šių asmens duomenų negalėsime jums parduoti prekių, kadangi tvarkyti šiuos duomenis mums yra būtina sutarties sudarymui bei vykdymui, taip pat asmens duomenis mus įpareigoja tvarkyti Lietuvos Respublikos teisės aktai reglamentuojantys vykdomus atsiskaitymus internetu bei buhalterinės apskaitos tvarkymą.
Be privalomų duomenų užsakymui įgyvendinti, pabaigti pirkimo nėra galimybės, nes mes negalime tokio užsakymo išpildyti.

6. Mes nerenkame jūsų naršymo trečių asmenų tinklapiuose istorijos ir jos nesaugome.

7 Mes neperduodame jokių duomenų apie jūsų naršymą mūsų tinklapyje, iš kurių būtų galima nustatyti jūsų asmenį.

8. KAM PERDUODAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS?

Asmens duomenys yra perduodami tik patikimoms trečiosioms šalims, su kuriomis esame sudarę sutartis,  ir tik tokia apimtimi, kuri yra būtina paslaugai teikti. Tinkamo paslaugų suteikimo Jums tikslu, perduodame jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:

8.1 Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais;


8.2 Jūsų Asmens duomenis taip pat teikiame:

 8.2.1 Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka;

 8.2.2 Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.

9. EL. PAŠTO NAUDOJIMAS

El. paštas gali būti naudojamas pasitikslinti informacijai, susijusiai su pateiktu užsakymu.

10. TELEFONO NUMERIO NAUDOJIMAS

10.1 Nurodyto telefono numerio UAB Dvi Vaivorykštės nenaudoja tiesioginės rinkodaros tikslas.

10.2 Taip pat nurodytu telefono numeriu gali susisiekti UAB Dvi Vaivorykštės darbuotojas dėl aktualios informacijos siekiant efektyviai vykdyti sutartus įsipareigojimus.

11. Nurodytą gyvenamosios vietos adresą UAB Dvi Vaivorykštės naudoja sutartų įsipareigojimų vykdymo tikslu (pvz. jei asmeninis adresas nurodomas prekių pristatymui).

12. Asmens duomenimis UAB Dvi Vaivorykštės nesidalina su trečiaisias asmeninimis, išskyrus su teisėsaugos institucijomis pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką arba jeigu būtina užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms/jų tyrimui.

13. Turėdamas klausimų ar nusiskundimų dėl asmens duomenų tvarkymo, duomenų subjektas gali kreiptis į UAB Dvi Vaivorykštės, el. pašto adresu [email protected] arba į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

14. Šios taisyklės skelbiamos UAB Dvi Vaivorykštės interneto svetainėje privatumo politika. UAB Dvi Vaivorykštės turi teisę atšaukti ar keisti šias taisykles.

15. Turėdami klausimų ar nusiskundimų dėl asmens duomenų tvarkymo, galite kreiptis į UAB Dvi Vaivorykštės el. pašto adresu [email protected]

16. Medlife.lt naudoja Mozello serverio infrastruktūrą. Čia galite susipažinti su jų privatumo politika.


17. KITOS NUOSTATOS

17.1 Turėdamas klausimų ar nusiskundimų dėl asmens duomenų tvarkymo, duomenų subjektas gali kreiptis į UAB Dvi Vaivorykštės, el. pašto adresu [email protected] arba į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.

17.2 Šios taisyklės skelbiamos UAB Dvi Vaivorykštės interneto svetainėje privatumo politika. UAB Dvi Vaivorykštės turi teisę atšaukti ar keisti šias taisykles.

18. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

18.1 Ši Privatumo politika įsigalioja 2018 m. gegužės 30 d.

Mūsų rekvizitai:
UAB Dvi Vaivorykštės
Lietuva, Visaginas, Draugystes g. 25-30, 31221
Į.k.: 303427964
PVM kodas: LT100009561016
El.p.: [email protected], [email protected]
Mob.tel. +370 618 56544

Jūs turite teisę pašalinti visą asmeninę informaciją. Tam tereikia išsiųsti elektroninį laišką adresu - [email protected] Visi jūsų asmeniniai duomenys bus pašalinti per 24 valandas.

0
 .